Vi anbefaler dere å se andakter fra Ivar under fanen videohilsener

Se og bli sett!

Jeg er så privilegert at jeg minst en onsdag i måneden får være sammen med barnekoret Levende Reklame. Det er en skikkelig boost av livsglede, sang og levende fellesskap. Jeg tror ikke det finnes mange barnekor i Norge der barna på samme måte blir sett, oppmuntret og tatt vare på!
Ikke minst imponeres jeg av de store tenåringsjentene som fortsatt er trofast med og tar mer og mer ansvar som forbilder for de små.
Takknemligheten lyser av foreldrene, - som gjerne er tilstede og bidrar. En stooor blomst til Unni som står i dette uke etter uke, år etter år!

Sist vi var sammen, snakket vi om det å bli sett. Hva det gjør med oss at noen fester øynene på oss og ser på oss med godhet. Og om at verdens mest berømte person, Jesus, - gir oss det blikket hele tida, bare vi ser det.

I fastetida inviteres vi på en særlig måte til å gjøre oss tilgjengelige for dette blikket, for fellesskapet med den treenige Gud. Noen ganger må vi rydde unna noen ting som hindrer oss i denne indre øyekontakten. Det kan være ting som har fått litt for stor plass i livet vårt. Fastetid er tid for å gjøre det mindre: Spise litt mindre, se litt mindre på TV eller bruke kortere tid på aviser. Hva med en eller to skjermfrie kvelder i uka? Noe som frigjør tid til litt mer bønn, litt mer Guds ord, litt mer god venneprat over en kaffekopp?

Helga 17.-19.april får vi besøk av en spennende mann fra San Diego, California. Steve Myatt har hatt en lang karriere som menighetsbygger og «superpastor». En dyktig og åndsfylt forkynner og leder for en kirke med et par tusen medlemmer. Men han opplevde at selv om han ble sett og beundret av mange, og opplevde en suksess de fleste av oss bare drømmer om, så var det noe inne i han som ikke ble tilfredsstilt. Til sist måtte han si fra seg tjenesten og karrieren, og ta tid til å finne seg selv som en som var elsket av bare nåde. Helga vil ha tittelen « Å kjenne Gud som Far». Det blir ledersamling på fredag ettermiddag. Åpent
Møte fredag kveld, og seminar fra 10-14 på lørdag. Han taler også på gudstjenesten på søndag.

Hilsen Pastor Ivar

Toten Frikirke

pastor@frikirken.com

Østvollveien 1b

2830 Raufoss

website builder. Create your website today.