FASTE AKTIVITETER

En kort oversikt over faste aktiviteter. For mer detaljer se programoversikten.

søndag

11.00 Gudstjeneste

mandag

19.00 Mænsing har kansellert alle øvelser og oppdrag fram til sommeren.

Ettermiddagsbønn hos Else og Ivar kl 18-18.45 hver mandag

tirsdag
18.00 Kvinneforening(annenhver uke), fra 4.februar

onsdag

17.00-19.00 Barnekoret "Levende reklame" hver onsdag fra 15.januar

Økumenisk nattverdgudstjeneste i Kristi Himmelfartskapellet på Eina hver onsdag hver uke kl 18

torsdag

Sneklokken kl 12 - 3. torsdag i mnd i Frikirka

Unge voksne har møter annhver torsdager fra 16.januar kl 19 i Frikirka

fredag

Hovedtema våren 2020:

Frihet

Aksjon FRIkvarteret
hklogobilde.png
HVA SKJER?

Toten Frikirke annonserer i Totens & Gjøviksblad og Radio Toten.

Som mange sikkert har hørt, har regjerningen åpnet for offentlige arrangement med opptil 50 personer til stede og med 1 meters avstand.

Frikirka sentralt og Norges Kristne råd har kommet med veildere for å gjøre dette på en trygg måte, og da handler det om langsom gjenåpning med strenge restiksjoner.
Søndag 24.mai kl 11:
Årsmøte i Toten Frikirke og i FriBU Toten med en kort andakt (Medlemmer i Toten Frikirke er herved innkalt. Sakspapirer har dere fått tidligere.) Innkalling årsmøte FriBU finner du her og innkalling årsmøte Toten Frikirke, finner du her.
Søndag 31.mai, 1.Pinsedag kl 11 og kl 12 ved behov: Gudstjeneste med nattverd. Ivar Johnsen taler
7.juni:
Ingen gudstjeneste

Velkommen!
Det er svært viktig at følgende respekteres og følges:

A. Syke personer skal ikke delta på kirkelige arrangementer
  • De som kan være korona-syke, har symptomer på luftveisinfeksjon eller er i karantene ikke kan delta på kirkelige arrangementer.
  • Frivillige og deltagere skal melde fra til menighetsrådets/styrets leder evt. daglig leder dersom de utvikler sykdom etter 1-2 dager.
  • Kommunehelsetjenesten har ansvar for oppfølging rundt tilfeller medbekreftet covid-19 (smitteoppsporing), og skal varsle tjenesten dersom brukere eller ansatte får bekreftet covid-19. Det er kommunehelsetjenesten som skal beslutte videre tiltak og definerer nærkontakter til den syke.

B. God hygiene
  • Det står Antibac i gangen i kirka. Hånddesinfeksjon utføres som et minimum ved ankomst, mellom ulike oppgaver (for eksempel hvis man forflytter seg eller skifter utstyr) og etter toalettbesøk.
  • Unngå håndhilsning, klemming og unødvendig fysisk kontakt.
  • Unngå å ta i ansiktet
  • Host i albuekroken eller i et papir som kastes. Vask hender etterpå.

C. God avstand og minst mulig kontakt mellom personer
  • Hold gjerne 2 meters avstand om mulig, og minimum 1 meter. Vi har satt opp benker og stoler slik at dette skal være mulig. Samt merket opp i gangen.
  • Kravet om avstand gjelder ikke personer i samme husstand.

D. Minst mulig felles bruk og berøring av inventar og utstyr
  • Vi deler ikke utstyr eller bøker. Sangene kommer opp på skjerm.
  • Vi har vasket alle berøringsflater med godt såpevann før gudstjenesten og gjør det i mellom gudstjenestene og etter siste gudstjeneste.
  • Ved nattverd bruker vi engangsbegre og bestikk og en og en kommer fram og tar begeret selv.
Ta kontakt med oss dersom dere trenger hjelp- vi ønsker å bry oss og være der for dere! Tlf 482 18 115 (Birgit) og 480 70 379 (Ivar).

Toten Frikirke

pastor@frikirken.com

Østvollveien 1b

2830 Raufoss

website builder. Create your website today.